Dutch | English

Sourcing & Partnerships

Sourcing & Partnerships

Wij helpen bij het maken van bewuste keuzes tussen zelf doen, uitbesteden en samenwerken

Als organisatie wil jij je richten op waar jij goed in bent. Maar om succesvol te zijn heb je meer nodig. De juiste partners. De juiste kennis. De juiste handvatten. Dat wat nodig is om de kansen te pakken waarmee jouw organisatie verder komt. Doe je alles zelf of besteed je dingen ook uit? En hoe organiseer je die samenwerking met partners dan?

Dat is ons vak. Daar zijn we sterk in.

Bij Sourcing & Partnerships trekken we geen standaard oplossing uit de la, maar kun je rekenen op maatwerk. Wel vanuit ons gefundeerde Strategic Sourcing Framework©, waarin onze best practices zijn gebundeld. We stellen de juiste doelen vast en maken van je strategie een werkbaar plan waarmee we samen de transformatie tot een succes maken. En heb je excellente partners nodig of wil je beter samenwerken met huidige partners? Dan maken wij de juiste verbinding. Zo helpen we je met het maken van de beste keuzes.

Onze consultants zijn klantgericht en oprecht betrokken bij jouw uitdagingen. Dat maakt van Sourcing & Partnerships het vriendelijke geweten van je organisatie.
Minder kosten bijvoorbeeld. Of meer efficiency, betere samenwerking en innovatievere oplossingen. Wij signaleren voor jou de kansen om dat voor elkaar te krijgen. Niet met een tijdelijk noodverband, maar altijd als duurzame oplossing. Zo maken we jouw organisatie 100% relevant voor alle stakeholders.

Bewust keuzes maken op het gebied van zelf doen, uitbesteden en samenwerken

Wij zorgen voor succesvolle (out)sourcingtrajecten

Wij helpen je bij het vinden van de juiste samenwerkingspartners

Onze Diensten

Partnerships

Partnerships

Hoe wordt jouw organisatie ‘partner of choice’? Hoe goed werkt Procurement samen met al jouw stakeholders? Hoe benut je de expertise van anderen in de buitenwereld?

Strategic (out) Sourcing

Strategic (out) Sourcing

Hoe maak je bewuste keuzes tussen zelf doen, uitbesteden en samenwerken? Hoe weet je waar je zelf echt goed in bent? En hoe benut je de kansen van de markt?

Ons Portfolio

Ministerie van Defensie
KPN
Crucell
Bibliotheek Utrecht en a.s.r. verzekeringen

Mail of bel met Joost Scheepens:
j.scheepens@kirkmancompany.com
+31 (0)88 4040400