Dutch | English

Onze kernwaarden

Onze Kernwaarden

Wij geloven in het potentieel van iedere organisatie. Wij zijn oprecht betrokken bij jouw uitdagingen en willen het resultaat samen met jou echt beter maken. Dit doen wij op onze eigen…wijze. Een wijze waar zowel onze klanten als collega’s zich in herkennen. Een wijze die leidend is in alles wat wij doen.

Eigen…wijs

Wij dagen uit om anders te denken en de status quo ter discussie te stellen. We nodigen iedereen uit patronen te doorbreken en grenzen te verleggen.

No guts, no story

Wij geloven in mensen die kansen zien waar anderen stoppen. Omdat je pas écht iets kunt verwezenlijken als je durft te leren van je mislukkingen.

Non-ego

Wij geloven in mensen die het beste in anderen naar boven halen. Mensen die resultaat bereiken dankzij elkaar, niet ten koste van elkaar.

Ondernemend

Wij geloven dat ondernemerschap helpt om écht verantwoordelijkheid te nemen. Eigenaarschap tot het moment dat er een resultaat staat dat er toe doet.

Verbindend

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Omdat je samen verder komt én mogelijkheden ontdekt die je zelfstandig niet had gezien.

Gepassioneerd

Wij geloven in authentieke mensen, die werken vanuit een intrinsieke passie. Hierdoor sta je als individu in je kracht en staan we samen sterk.

Wat beloven we jou als je de Kirkman doet?

Wij zijn Kirkman Company

Wij zijn een team van 80 gepassioneerde professionals met een sterke eigen identiteit. Onze kernwaarden zeggen veel over hoe wij samenwerken: ondernemend, verbindend, gepassioneerd, eigen…wijs, no guts-no story en non-ego.

  • Bart Volker young professional
  • Bauke Loohuis Young Professional
  • Ewold Drent Consultant HR & Change
  • Denis Verhoef Consultant Kirkman Company
  • Roy Klaassen Managing Partner Kirkman Company

Lees meer over onze vacatures

Onze aanpak

We doen de meeste dingen net iets anders. Informeel en professioneel. Hard en zacht. Ondernemend en verbindend. Gepassioneerd, om het verschil te maken.

Tijdens transformatieprojecten zetten wij onze expertise in op het gebied van Customer Excellence, HR & Employee Experience, Sourcing & Partnerships en Public Private Ecosystems.

Ons Portfolio

Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij voor vele (semi-)publieke organisaties en bedrijven binnen uiteenlopende marktsectoren talrijke projecten begeleid.