Dutch | English

HR & Employee Experience

HR & Employee Experience

Voor een unieke medewerkersbeleving

Succesvol transformeren. Dat lukt alleen als ook medewerkers deze ambitie willen omarmen. Daarom is een visie en focus op medewerkers zo belangrijk. Een cultuur waarin de medewerker en zijn of haar behoeften centraal staat. Voor leuker werk, betekenisvolle medewerkers en betere resultaten.

Samen met jou bouwen we aan een extern georiënteerde HR functie; met een blik die daadwerkelijk naar buiten is gericht. Een HR functie die klein en voldoende geautomatiseerd is. Wendbaar en flexibel is ingericht en gebruik maakt van innovatieve partners. HR als regiefunctie met volledige focus op medewerkers en bewuste keuzes op wat zelf te doen en wat uit te besteden.

Verder vergroten wij de wendbaarheid van jouw organisatie. Iets dat we de afgelopen jaren voor bijna alle corporates, grote familiebedrijven, scale-ups en publieke organisaties hebben mogen doen. Met succes. Zij waarderen onze dienstverlening met een [8,7].
Dit resultaat bereik je alleen maar met winnende teams. Teams die zichzelf willen en kunnen vernieuwen. Met mensen die betrokken zijn bij de ambities van de organisatie en inzicht hebben in hoe zij samen het verschil kunnen maken.

Daar helpen wij jou graag bij.

Wij realiseren een kleine en krachtige HR functie

Een voor jou unieke medewerkersbeleving als onderscheidend vermogen

Samen vergroten we de wendbaarheid van jouw organisatie

Ons Portfolio

Mail of bel met Tim Meurs:
t.meurs@kirkmancompany.com
+31 (0)88-4040 400