Dutch | English
Blog
aug 02
Vacature Stage Kirkman Company

Ben jij een talentvolle masterstudent die gaat afstuderen en zich wil vastbijten in impactvolle Publiek Private Ecosystemen?

Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Voor een meewerkstage van 6 maanden zijn wij per september 2018 op zoek naar een student die zich vastbijt in impactvolle Publiek Private Ecosystemen

Passen wij bij elkaar?
Wij staan altijd open voor masterstudenten met een relevante studieachtergrond die tot de top van hun lichting behoren. Ben je bezig met je masterstudie en ben jij op zoek naar een stage die past bij ons werkveld? Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 80 professionals in een informele werksfeer? Dan passen we wellicht goed bij elkaar.

Wie wij zoeken…
Wij zijn op zoek naar een derde- of vierdejaars WO student voor de practice Public Private Ecosystems met een relevante studieachtergrond en met interesse voor zowel het consultancy-vak als maatschappelijke impact door publiek private ecosystemen. Behoor jij tot de top van jouw lichting en zijn voor jou termen als organisatiestrategie, nieuwe businessmodellen, publiek private samenwerking en maatschappelijke vraagstukken bekend terrein? Ben je toegankelijk, organisatorisch en ambitieus? En heb je een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit te bieden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Wij zoeken een meewerk stagiair voor 3-5 dagen per week gedurende 6 maanden vanaf september 2018. Jouw rol bestaat onder andere uit:

    • Operationele ondersteuning practice; overleggen, kennissessies, jaarplan;
    • Ondersteuning bij commercie en propositieontwikkeling; presentatiemateriaal, verzamelen inspiratie, verslaglegging, inhoudelijke bijdrage;
    • Ondersteuning bij marketing & PR activiteiten; artikelen, social media, events;

Wat we jou bieden…
Een inspirerende en uitdagende omgeving, een gezellig en gedreven club collega’s en een passende stagevergoeding. Door mee te draaien in de practice leer je on-the-job over projecten, onze expertise en het consultancy-vak.

Heb je interesse?
Herken jij je in onze kernwaarden en bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV en motivatie naar Ivar Davids via recruitment@kirkmancompany.com.

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!