Dutch | English
Blog
apr 06

Ambitieuze Practice leader Public Private Ecosystems die weet te overtuigen en te verbinden

Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Als Practice leader Public Private Ecosystems bouw je op een ondernemende wijze aan het succes van de practice, dat van Kirkman Company en onze klanten. Je weet hoe je een succesvol team bouwt. Je hebt visie op je vakgebied, verwerft met de practice de opdrachten én bent nauw betrokken bij de realisatie voor klanten. Jouw drijfveer: de absolute wil om opdrachtgevers vooruit te helpen en impact te maken. Je bent een serieuze gesprekspartner voor beslissers. Je spreekt de taal van de klant en kent de markt. Met regelmaat zit je bij hen aan tafel voor een dialoog over hun vraagstukken. Je bent scherp en brengt nieuwe inzichten.

Passen wij bij elkaar?
Ben je toe aan een volgende stap. Op zoek naar een organisatie met een maatschappelijke missie, waar meer ruimte is voor jouw ideeën en ontwikkeling? Ben jij in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer met kernwaarden waar we trots op zijn? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken mensen die het transformeren van organisaties tot hun vak hebben gemaakt en onze kernwaarden in hun DNA dragen.

Wat wij zoeken
Je hebt 10-15 jaar relevante ervaring, bij voorkeur een achtergrond in consulting. Je beschikt over een verfrissende kijk op het functioneren van organisaties en hebt aantoonbaar relevante werkervaring op het gebied van publiek-private samenwerkingen met focus op het creëren van maatschappelijke impact. Je bent sterk in acquisitie- en sales met bewezen successen. Je combineert een solide academisch werk- en denkniveau met een pragmatische instelling en hands-on mentaliteit. Je bent authentiek en geniet ervan om anderen te laten excelleren. Als Practice leader heb je de volgende verantwoordelijkheden:

  • Je bent aanspreekpunt voor alles dat de practice en practiceleden aangaat, zowel in de markt als intern;
  • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het businessplan en de afstemming en samenhang met andere practices;
  • Je stuurt de dagelijkse operatie, waaronder de commercie, resourcing en klanttevredenheid;
  • Je zorgt dat alles dat de practice onderneemt aansluit op de kaders, positionering en koers van Kirkman Company;
  • Je toont leiderschap in de marktgerichte positionering en ontwikkeling van de practice door actief met nieuwe klanten in gesprek te gaan;
  • Je ontwikkelt de practiceleden en de proposities op het gebied van publiek-private samenwerkingen met een focus op maatschappelijke impact;
  • Je toont leiderschap in hetgeen nodig is om een bedrijf te zijn waar mensen graag werken en waar klanten en partners mee willen samenwerken.

Wat wij jou bieden
Een inspirerende en ondernemende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en ambities. Samen bouwen aan de club met het Dagelijks Bestuur en de andere Practice leads. Je maakt deel uit van een professioneel team, waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. ​Wij bieden je een uitdagende omgeving met fantastische opdrachten. Samen met onze klanten werken we aan sociale en maatschappelijke impact, waarbij we het vaak net even anders doen. En natuurlijk bieden we je een goed basissalaris plus winstdeling. Daarnaast behoren mobiliteit, laptop en telefoon tot de standaard goed geregelde arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Ivar Davids via recruitment@kirkmancompany.com