Dutch | English
Blog
mrt 27
Vacature Stage Kirkman Company

Ben jij die talentvolle masterstudent die gaat afstuderen en zich wil vastbijten in een vraagstuk over de circulaire economie?

Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Passen wij bij elkaar?
Wij staan altijd open voor masterstudenten met een relevante studieachtergrond die tot de top van hun lichting behoren. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage die past bij ons werkveld? Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer? Dan passen we wellicht goed bij elkaar.

Wat wij zoeken
De practice Sourcing & Partnerships is op korte termijn (start in overleg) op zoek naar een masterstudent voor een afstudeerstage van minimaal 3 dagen per week gedurende c.a. 6 maanden. Gaat jouw hart sneller kloppen van vraagstukken rondom de circulaire economie? Doe jij een master op het gebied van supply chain management, bedrijfskunde of bedrijfseconomie en wil je bijdragen aan de inhoudelijke ontwikkeling van onze propositie op het gebied van circulaire economie? Heb je een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit te bieden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Om onze klanten optimaal te bedienen werken wij binnen de practice Sourcing & Partnerhips continue aan onze ontwikkeling op zowel inhoudelijk als commercieel vlak. Hierbij richten we ons op allerlei vraagstukken die te maken hebben met strategic sourcing en samenwerking. Ook zijn wij al jaren actief op het gebied van circulaire bedrijfsmodellen en circular sourcing.

Samen met een ervaren consultant ga je werken aan de doorontwikkeling van ons Strategic Sourcing Framework in relatie tot de circulaire economie. Aan de hand van ons Strategic Sourcing Framework adviseren en begeleiden wij onze klanten al jaren bij in- en uitbestedingen en samenwerkingen met leveranciers en partners. Deze onderwerpen zijn van cruciaal belang om impact te kunnen maken in een circulaire economie en daarom onderzoeken we de mogelijkheden om het framework verder uit te breiden. Door jouw wetenschappelijk onderzoek te verbinden met een voor de practice relevant vraagstuk draag je bij aan onze dienstverlening.

Wat wij jou bieden
Een inspirerende en uitdagende omgeving, een gezellig club collega’s en een passende stagevergoeding. Door mee te draaien in de practice leer je on-the-job over projecten, strategic sourcing, circulaire economie en het consultancy vak.

Heb je interesse?
Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Ivar Davids via recruitment@kirkmancompany.com

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!