Dutch | English
Blog
jan 23

Ben jij die talentvolle HR masterstudent die gaat afstuderen en zich vast wil bijten in verschillende HR-thema’s?

Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Passen wij bij elkaar?
Wij staan altijd open voor masterstudenten met een relevante studieachtergrond die tot de top van hun lichting behoren. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage die past bij ons werkveld? Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer? Dan passen we wellicht goed bij elkaar. 

Wie wij zoeken…
Met ingang van september 2017 zijn we op zoek naar een Masterstudent van een HR / Change gerelateerde studie voor een werkstage van minimaal 3 dagen per week gedurende ca. 6 maanden bij de HR & Change practice. Behoor jij tot de top van je lichting en wil je bijdragen aan onze inhoudelijke en commerciële ontwikkeling op gebied van HR & Change? Heb je een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit te bieden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen…
Om onze klanten optimaal te bedienen zijn wij binnen onze HR & Change Practice (18 collega’s) continue in ontwikkeling op zowel inhoudelijk als commercieel vlak. Samen met ervaren HR-consultants draai je mee in de uitvoering en doorontwikkeling van onze HR-thema’s (o.a. HR transformatie, HR IT, HR-inrichting, verandermanagement, duurzame inzetbaarheid, culture of purpose en flexibel organiseren). Je rol bestaat o.a. uit de volgende activiteiten:

  • operationele ondersteuning practice; overleggen, kennissessies, jaarplan;
  • ondersteuning bij marketing & PR activiteiten; artikelen, social media, events;
  • ondersteuning bij propositieontwikkeling; presentatiemateriaal, verzamelen inspiratie, verslaglegging, inhoudelijke bijdrage.

Wat we jou bieden…
Een inspirerende en uitdagende omgeving, een gezellig club collega’s en een passende stagevergoeding. Door mee te draaien in de practice leer je on-the-job over projecten, HR-thema’s en het consultancy vak.

Heb je interesse?
Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Stuur dan je CV en motivatie naar Ivar Davids (recruitment@kirkmancompany.com).

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!